Dakwerken

Ecohaus…de referentie voor jouw dakwerken!

Hellend dak

Heb jij tijdens jouw staycation ook eindelijk besloten dat het nu wel eens tijd is voor die nieuwe dakpan of voor het geïsoleerde dak voor de aankomende winter dat echt zorgt voor een warme winter die voldoet aan de huidige normen? 

Wel, Ecohaus is de referentie bij uitstek om hiervoor te zorgen en dit op een uiterst aangename alsook kwalitatief hoogstaande wijze!

Alles start bij een technische analyse ter plaatse. Wij zijn actief in Leuven, Antwerpen en Gent. Onze dakrenovatie-adviseur neemt eerst echt de tijd voor jou of jullie om te luisteren hoe je jouw dakwerken graag ziet geschieden en dus wat je precies wenst.

Dakwerken

Op dat moment wordt er nagegaan in welke staat het huidige houtwerk zich bevindt maar belangrijker nog, wat u dus exact wenst.

Ziet u graag een golvende dakpan op uw landelijk gelegen woning of voelt u wat meer voor de strakkere moderne look dan is onze renovatie-adviseur van dienst degene die dit graag met u onderzoekt zodat uw dakwerken volledig volgens jouw wens zal geschieden. 


Bij potentiële isolatiewerken onderzoeken we welke isolatiemethode het meest geschikt is voor uw specifiek woninggebruik alsook voor uw specifieke dakconstructie. 

Is uw zolderruimte nog niet of wel afgewerkt?

Heeft u plannen om hier al dan niet een slaapruimte van te maken?

Dit zijn bijvoorbeeld uiterst relevante vragen om te besluiten of er langs de koude zijde, dus langs de buitenzijde van uw dak, wordt geïsoleerd volgens de sarkingmethode 

of laat het huidig houtwerk en ruimte het toe om minerale wol te plaatsen langs de warme zijde, 

dus langs de binnenzijde van uw dak.
Dakwerken
Meten is weten!

Teneinde een gedetailleerde en correcte offerte te bezorgen sluit onze dakrenovatie-adviseur zijn of haar bezoek ter uwer huize af met een gemillimeterde en dus uiterst nauwkeurige opmeting.

Een dak renoveren doe je meestal maar 1 keer in jouw leven. 

Belangrijk is dat jouw dak volgens de regels van de kunst wordt neergelegd en opgeleverd. 

Wil je graag meer weten over hoe je dit nou het beste aanpakt en jou aansluitend en voor niets begeleidt doorheen de wildgroei van subsidies?

Dan horen we het graag!

Met plezier sturen we dan 1 van onze dakrenovatie- experten ter jouwer huize te Leuven, Antwerpen of Gent om te besluiten hoe je jouw dakwerken het beste aanpakt.PLATTE DAKEN DAKWERKEN

Platte daken voltooien volgens de regels van de kunst, is een ware stiel apart. Een plat dak kan afgewerkt worden met roofing of met EPDM…het kan geïsoleerd worden of niet.

Op deze foto kan je een dak bekijken van een appartementsgebouw, van +600M2 in hartje Leuven, waarbij Ecohaus deze dakwerken volledig heeft gecoördineerd van A tot en met Z met het topresultaat als gevolg.Dakwerken

Op vraag van de klant diende er integraal isolatiewerken uitgevoerd te worden en dit natuurlijk volgens de huidge norm en wetgeving. De klant heeft vervolgens ook gekozen voor roofing van Soprema. 

Dakdichting voor platte daken vraagt nu eenmaal de juiste aanpak. 

Weet je niet of je nou roofing dient te leggen/te branden of beter EPDM lijmt?

Begrijpelijk, waar je dan echt behoefte aan hebt is aan dat ene juiste professioneel en correct advies.

Wil je dus meer weten over hoe je dit nou het beste aanpakt en jou eveneens begeleidt doorheen dit ogenschijnlijk complex proces dan sturen we graag 1 van onze dakrenovatie- experten ter jouwer huize om te besluiten hoe je deze dakwerken het beste aanpakt.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x